All I want for Christmas: Bram met Blasphemous

Geplaatst:
Aangepast: 19 december 2019 19:28

Als je denkt dat iedereen tijdens de kerstdagen graag samenkomt om gemoedelijk te genieten van heerlijk eten en drinken, dan heb je het mis! Als het aan Bram ligt dan trapt hij alle lichtjes in de kerstboom aan gort en moet de kerstverlichting in de winkelstraten het ontgelden. Bram verruilt die gezellige kerstsfeer maar wat graag in voor de duisternis van Souls-achtige games. Daarom schreeuwt Bram "All I want for Christmas is Blasphemous" uit.

Duister in het duister

Het zijn uitstekende tijden geweest voor de Souls fans onder ons. Sekiro neemt tijdens The Game Awards de Game of the Year mee naar huis en de toekomst ziet er rooskleurig uit met de aankondiging van Elden Ring. Zelfs de net niet Souls games zoals The Surge 2 blijken uitstekend ontvangen te worden. Maar goed, een game die ik dit jaar nog niet hebben kunnen uitproberen is Blasphemous en goddamn wat wil ik die game toch snel aan de tand voelen.

Waarom vermeld ik de Souls series bij deze game? Het is toch een heel ander genre? Het is een actie platformer, maar heeft erg veel weg van de Dark Souls-serie. Zo is het verhaal en de wereld waar je in speelt ontzettend duister, heeft het te gekke eindbazen en is de combat heerlijk vies. Ondanks de deprimerende wereld, zou ik een hele gezellige kerst beleven met dit potentiële juweeltje. Maar goed dat kan nog wel even duren, aangezien Xbox Game Pass mij net even teveel games voorschotelt. Hopelijk kom ik echter snel toe aan deze brute Soulslike platformer.

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blasphemous

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Game Kitchen

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord