Trailer: Bugsnax komt naar Game Pass en krijgt gratis update

Geplaatst: 12 april 2022 16:30
-

De gratis update van Bugsnax genaamd The Isle of Bigsnax heeft een releasedatum gekregen. Het nieuws werd gedeeld door middel van een trailer. Daarnaast komt de game binnenkort naar Game Pass.

De Isle of Bigsnax update
werd vorig jaar tijdens Sony's State of Play show aangekondigd. De gratis update brengt verrassend genoeg een nieuw eiland naar de game. En biedt daardoor een uurtje of drie aan speelplezier. In de trailer hieronder is te zien hoe The Isle of Bigsnax eruitziet en hoe je de hut kunt veranderen door middel van het voltooien van uitdagingen. Het grootste nieuws is misschien wel dat Bugsnax binnenkort te spelen is via de Xbox-consoles en wordt toegevoegd aan Game Pass. Lang hoef je daarop niet te wachten, want de update komt aan het eind van de maand al uit.

Nu Bugsnax beschikbaar is voor een groter publiek is het natuurlijk mogelijk dat je geen idee hebt waar de game overgaat. Rudy lost dat voor je op in zijn positieve review van Bugsnax.

Op 28 april komt niet alleen de gratis update uit, maar is Bugsnax ook te spelen via de Xbox One, Xbox Series en pc. De game komt direct uit voor de Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Bron: News Xbox

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bugsnax

Ontwikkelaar:

Young Horses

Uitgever:

Young Horses

Release:

12 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord