Trailer: Oversized voedsel in Bugsnax: The Isle of BIGsnax update

Geplaatst: 28 oktober 2021 00:35
Aangepast: 28 oktober 2021 00:36
-

Een nieuwe gratis update komt naar Bugsnax. Tijdens Sony's State of Play show werd Bugsnax: The Isle of BIGsnax aangekondigd.

Zo'n anderhalf jaar geleden werd Bugsnax aangekondigd. Het was één van de eerste games die uitkwam op de PlayStation 5 en werd destijds door onze Rudy goed beoordeeld in zijn Bugsnax review. Nu, bijna een jaar later, laat ontwikkelaar Young Horses weten bezig te zijn aan een gratis update, Bugsnax: The Isle of BIGsnax. We keren dus weer terug naar het eiland Snaktooth waar zich nu plotseling allemaal Bugsnax rondwandelen in Amerikaanse proporties. In de update kun je uitdagingen voltooien, decoraties verzamelen om je hut mee te pimpen en kun je hoedjes op je favoriete Bugsnax plempen.

De gratis update voor Bugsnax komt begin 2022 naar PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bugsnax

Ontwikkelaar:

Young Horses

Uitgever:

Young Horses

Release:

12 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord