Bugsnax

  • Ontwikkelaar Young Horses
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Onthulling BugSnax voor de PlayStation 5

Tijdens het PlayStation 5 live-evenement zijn een hoop aantal games onthuld. Eén van de nieuwe games is Bugsnax.

De game speelt zich af op een levendig eiland met schattige wezens. Deze wezens, bugsnax, worden gekenmerkt als half insect en half snack. Opvallend is dat de dieren op het eiland de bugsnax opeten en vervolgens de bugsnax weer tevoorschijn komt als deel van het dier. Verder is het een verrassing wat de game met zich meebrengt. Ook is naar voren gekomen dat de game gecreeërd is door de makers van Octodad.

Bugsnax komt uit op de PlayStation 5.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?