Trailer: Bungie is in vorm met Destiny 2 The Final Shape

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2023 13:19

Bungie brengt een geliefd personage terug voor het afronden van de Light and Darkness saga. Cayde keert namelijk terug in Destiny 2: The Final Shape.

Bungie maakt inmiddels onderdeel uit van Sony Interactive Entertainment, dus het is geen verrassing dat Destiny 2 voorbij kwam tijdens de PlayStation Showcase. De ontwikkelaar onthulde tijdens de showcase de datum van de jaarlijkse Destiny 2 showcase, maar dat was niet alles. We kregen namelijk ook nog een teaser te zien van Destiny 2: The Final Shape. Dit wordt het laatste deel van de Light en Darkness saga en het brengt een personage terug dat erg geliefd is bij de fanbase: Cayde-6. Cayde stierf in de uitbreiding Forsaken, die een aantal jaar geleden uitkwam. Het lijkt erop dat hij in The Final Shape terugkeert in een soort spectrale vorm. Na de launch van Destiny 2: Lightfall behaalde de game een nieuw record voor meeste spelers die tegelijkertijd online waren. Gaat dit ze met The Final Shape weer lukken?

De Destiny 2 showcase van dit jaar vindt plaats op 22 augustus.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: The Final Shape

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord