Trailer: Captain Jack Sparrow komt naar Sea of Thieves

Geplaatst:

Kijk niet raar op als je binnenkort Jack Sparrow over de zeeën ziet varen. Tijdens de Xbox & Bethesda Showcase werd de nieuwe gratis update Sea of Thieves: A Pirate's Life aangekondigd.

Sea of Thieves: A Pirate's Life brengt vijf nieuwe verhalen en verschillende geheimen met zich mee. Met daarbij nog meerdere sidequests. Jack Sparrow is echt de held van de trailer, want bekende scenes uit de Pirates of Caribbean films komen voorbij. In de nieuwe campagne moet je Jack Sparrow dan ook bevrijden uit zijn cel. Dat betekent echter ook dat meerminnen, geesten van piraten en Davy Jones je gaan dwarsbomen. De nieuwe verhalen zijn alleen of samen te spelen en zijn onderdeel van het derde seizoen van Sea of Thieves.

Sea of Thieves: A Pirate's Life wordt een gratis update voor Sea of Thieves en verschijnt op 22 juni.

Bron: Microsoft and Bethesda

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord