Sea of Thieves

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Captain Jack Sparrow komt naar Sea of Thieves

Kijk niet raar op als je binnenkort Jack Sparrow over de zeeën ziet varen. Tijdens de Xbox & Bethesda Showcase werd de nieuwe gratis update Sea of Thieves: A Pirate's Life aangekondigd.

Sea of Thieves: A Pirate's Life brengt vijf nieuwe verhalen en verschillende geheimen met zich mee. Met daarbij nog meerdere sidequests. Jack Sparrow is echt de held van de trailer, want bekende scenes uit de Pirates of Caribbean films komen voorbij. In de nieuwe campagne moet je Jack Sparrow dan ook bevrijden uit zijn cel. Dat betekent echter ook dat meerminnen, geesten van piraten en Davy Jones je gaan dwarsbomen. De nieuwe verhalen zijn alleen of samen te spelen en zijn onderdeel van het derde seizoen van Sea of Thieves.

Sea of Thieves: A Pirate's Life wordt een gratis update voor Sea of Thieves en verschijnt op 22 juni.

BRON Microsoft and Bethesda

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?