Trailer: Cassette Beasts 1.2 Catacombs Update nu beschikbaar

Geplaatst:

Ben jij klaar om opnieuw Cassette Beasts in te duiken? Dan heb ik goed nieuws voor je, want hier is de gratis 1.2 Catacombs Update.

Maar wat kan je nu precies verwachten van deze update? Genoeg, want er worden maar liefst acht nieuwe monsters toegevoegd aan de indiegame. Je kunt nieuwe 'remasters' verwachten van bestaande soorten, maar ook compleet nieuwe wezens maken een opkomst. Nieuwe moves zijn daarom tevens een onderdeel van deze update. Je kunt de nieuwe monsters vinden in een verborgen locatie, namelijk de catacomben. Durf jij de ondergrondse rustplaats te verkennen? Vandaag kun je gratis en voor niks met de nieuwe update aan de slag.

Naast de trailer voor de update laat ontwikkelaar Bytten Studio weten via een updatevideo dat er een aantal verzochte items worden geproduceerd. Denk hierbij aan knuffels en vinylplaten. Daarnaast is er aangekondigd dat multiplayer onderweg is naar de indie/RPG. Je kunt binnenkort samen met zeven andere spelers de wereld verkennen, monsters met elkaar ruilen en natuurlijk het tegen elkaar opnemen. De grootste verrassing komt echter in de vorm van de aankomende uitbreiding voor Cassette Beasts, genaamd Pier of the Unknown. Meer informatie volgt, aldus Bytten Studio. De gehele updatevideo is hieronder te bekijken.

Check hier onze review van Cassette Beasts.

Cassette Beasts is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cassette Beasts

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

26 april 2023

Ontwikkelaar

Bytten Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord