Cassette Beasts

  • Ontwikkelaar Bytten Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2023
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre RPG , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Dit is de eerste DLC van Cassette Beasts: Pier of the Unknown

Er komt een nieuwe uitbreiding richting de magische wereld van Cassette Beasts. Check hier de eerste trailer van Pier of the Unknown!

Deze DLC brengt spelers naar een mysterieuze pier, waar een sinistere kermis wordt opgezet. Je komt al snel in aanraking met een nieuw personage: de clown Gwen. In Pier of the Unknown volg je een nieuw verhaal, terwijl je drie kermisattracties verkent. In deze spookachtige uitbreiding kun je twaalf nieuwe monsters vinden, waardoor de teller van het totaal aantal beesten op 141 stuks komt te staan. Via de fusie-vaardigheid kun je nu dus 19,881 verschillende combinaties creëren. Tot slot krijgen spelers toegang tot vijf nieuwe kostuumitems.

Check hier onze review van Cassette Beasts. Lees hier alles over de Cassette Beasts 1.2 Catacombs Update.

Cassette Beasts is nu beschikbaar op de pc, Xbox-consoles en Nintendo Switch. De Pier of the Unknown uitbreiding verschijnt op 4 oktober.

BRON Raw Fury

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?