Releasedatum multiplayermodus Cassette Beasts onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2024 15:47

Een grote update voor Cassette Beasts staat op het programma. Check hier de releasedatum van de felbegeerde multiplayermodus!

Ja, laten we meteen ter zake komen: vanaf 20 mei kun je de indie/RPG Cassette Beasts met je beste maatjes spelen. Je kan tegen elkaar strijden of juist samenwerken in grootschalige raids. Ook kun je items en beasts met elkaar ruilen, terwijl je de grote wereld samen verkent. Cassette Beasts heeft ruimte voor acht spelers tegelijk en hanteert cross-play functionaliteiten. Raw Fury onthult dat de game al door meer dan 400,000 spelers is gespeeld en dat publiek willen ze graag uitbreiden. Daarom staat er een mobiele release op de planning voor Cassette Beasts. Binnenkort wordt de titel uitgegeven op Android en iOS-apparaten. Verder vindt er een cross-over met Moonstone Island plaats, is er nieuwe merch verkrijgbaar en wordt de soundtrack toegevoegd op Spotify. Over een nieuwe Cassette Beasts-DLC is verder niet gesproken, maar geen nood: later dit jaar wordt er meer informatie over de toekomst van Cassette Beasts vrijgegeven.

Check hier onze review van Cassette Beasts.

Cassette Beasts is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cassette Beasts

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

26 april 2023

Ontwikkelaar

Bytten Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord