Castle Crashers Remastered

  • Ontwikkelaar The Behemoth
  • Eerste releasedatum 17 september 2019
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Castle Crashers Remastered Launch trailer gepubliceerd

Nintendo publiceert de Castle Crashers Remastered Launch trailer. De game is nu uit voor de Nintendo Switch.

Castle Crashers is een 2D beat ‘em up die gepubliceerd werd op de Xbox 360 in 2008. Nu komt de geremasterde versie naar de Nintendo Switch. In de launch trailer zie je de bekende ridder-figuurtjes in vreemde situaties. Castle Crashers Remastered voor de Nintendo Switch kan in je eentje gespeeld worden of met maximaal vier mensen. Als je benieuwd bent naar de game, dan kun je nu Claudia’s review van Castle Crashers Remastered voor de Nintendo Switch lezen.

Castle Crashers Remastered is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

BRON Nintendo

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?