Moving Out 2

  • Ontwikkelaar SMG Studio
  • Eerste releasedatum 15 augustus 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Check hier de cinematische trailer van Moving Out 2

Heb je wat nostalgie nodig? Van de jaren '90 wellicht? Check hier dan de cinematische trailer van Moving Out 2!

Veel meer kan ik je er niet over vertellen. Een themaliedje voor de partygame is aanwezig en het is verhuizen geblazen. Heb jij het in je om een F.A.R.T. te worden? De trailer brengt in ieder geval de energieke feeling van Moving Out 2 goed over. Een releasedatum werd helaas nog niet gegeven, maar Team17 belooft dat we niet veel langer meer hoeven te wachten. Je hoeft zelf nog minder lang te wachten op de demo; de Steam-demo verschijnt volgende week. Tijdens Steam Next Fest kun je aan de slag met zes diverse levels.

Check hier onze gamescom preview van Moving Out 2.

Moving Out 2 wordt dit jaar beschikbaar gemaakt voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Future Games Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?