Video: Moving Out 2 heeft een speciale Assist Mode

Geplaatst:

In een uitgebreide video van Moving Out 2 praten de ontwikkelaars over de nieuwe Assist Mode. Deze modus moet ervoor zorgen dat de game toegankelijk is voor een grote groep gamers.

Tegenwoordig zijn steeds meer studio's bezig met het toegankelijker maken van hun games. Het gaat dan om allerlei opties voor de ondertiteling en kleurenblind modi. Naast het visuele aspect hebben de ontwikkelaars voor Moving Out 2 een speciale Assist Mode ontworpen. Ze willen hiermee bereiken dat iedereen gezellig met zijn vrienden of familie de game kunnen spelen. Met de Assist Mode kun je zelf bepalen in hoeverre je wordt geholpen. Zo kan het tijdslimiet worden aangepast en kun je het level overslaan als je hebt gefaald. Als het gaat om de gameplay kun je selecteren dat de bezorgde spullen in de vrachtwagen verdwijnen. Normaal gesproken moet je alle spullen ook nog eens ordenen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de kracht van je personages, want ze kunnen alles in hun eentje dragen.

Daarnaast zijn er al een aantal quality of life updates bekendgemaakt. Op de mappen worden de spullen nu aangeduid met duidelijke icoontjes en je kunt de besturing aanpassen. In de video hieronder kun je alle instellingen en aanpassingen bekijken. Wij hebben ook een preview van Moving Out 2 voor je klaarstaan.

Moving Out 2 verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Moving Out 2

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 augustus 2023

Ontwikkelaar

SMG Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord