Cities: Skylines

  • Ontwikkelaar Colossal Order
  • Eerste releasedatum 10 maart 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Cities: Skylines remastered onderweg naar consoles

Paradox Interactive heeft Cities: Skylines Remastered aangekondigd. De populaire City-builder is onderweg naar de Xbox Series en PlayStation 5 en brengt de nodige veranderingen met zich mee.

Het is afwachten of alles van de Cities: Skylines 2023 roadmap ook direct gaat verschijnen voor de consoles, maar spelers kunnen in ieder geval een nieuwe editie binnenhalen. De Remastered editie zorgt ervoor dat je de stad nu met vijfentwintig vlakken kunt uitbreiden. Op de oudere generatie consoles was er een maximaal van negen vlakken. Spelers kunnen nu ook aan de slag met de Quick Selection Tool en een nieuw menu waarmee je de tijd en het weer kunt aanpassen. Verder kun je met de Map Editor je eigen mappen maken en heeft de game een aantal grafische updates gekregen. Als je Cities: Skylines en een aantal dlc's al in bezit hebt, dan is de Remastered Edition een gratis upgrade.

Cities: Skylines Remastered verschijnt op 15 februari voor de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?