Trailer: Nieuwe Cities: Skylines DLC voegt hotels toe

Geplaatst: 27 april 2023 14:10

Toerisme staat wederom centraal in de nieuwe mini uitbreiding voor Cities: Skylines. Hotels komen namelijk naar de game met Cities: Skylines - Hotels & Retreats.

Naast een goed transportsysteem voor de handel is toerisme ook een goede manier om geld te verdienen. De nieuwe DLC brengt daardoor verschillende soorten hotels naar de game. Het gaat dan niet alleen om de typische hotels die je in de stad ziet, maar ook hotels die passen bij het strand. Om het nog wat specifieker te maken zijn sommige van de nieuwe gebouwen gefocust op de verschillende toeristen. Zakenmensen hebben baat bij hotels met vergaderruimtes, terwijl toeristen weer een zwembad willen. Om vervolgens aan alle behoeftes te voldoen komt de uitbreiding ook met nieuwe parken, restaurants, speeltuinen en cafés. Je begint de DLC met een aantal kleine hotels en moet vervolgens de rest vrijspelen. Er worden ook vijf mappen toegevoegd.

Daarnaast hebben ze drie nieuwe Content Creators Packs aangekondigd. Het gaat dan om Railroads of Japan, Brooklyn & Queens en Industrial Revolution.

Cities: Skylines - Hotels & Retreats verschijnt op 23 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 maart 2015

Ontwikkelaar

Colossal Order

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord