Roadmap voor Cities: Skylines onthuld

Geplaatst:

Er is een roadmap onthuld voor de game Cities: Skylines. De roadmap werd door uitgever Paradox Interactive gedeeld op Twitter.

Cities Skylines is alweer bijna acht jaar uit. In die tijd is er genoeg dlc verschenen, waaronder Cities Skylines After Dark-dlc. Nu blijken er dit jaar nog, nog meer dlc’s voor de bouw- en managementsimulatie op de planning te staan. Het thema is 'World Tour' en brengt verschillende uitbreidingen, gebaseerd op verschillende regio's in de wereld naar Cities Skylines. De tour begint 15 november al met de Hearts of Korea en Skyscrapers Content Creator Packs. Er komt ook een gratis update uit voor Cities: Skylines en er worden ook twee nieuwe radiostations aan de game toegevoegd. De Wereld Tour wordt in december vervolgd met de release van Financial Districts, een mini uitbreiding van ontwikkelaar Colossal Order, samen met een nieuw radiostation en een nieuwe map pack. In 2023 wordt de wereldtour afgesloten met de Africa in Miniature Content Creator Pack en bijpassende radiozender. De roadmap is hieronder te bekijken.

Cities Skylines is nu beschikbaar voor de pc, Mac, PlayStation 4 , Xbox One en de Nintendo Switch. Lees hier Alex' Cities: Skylines review.

Bron: Paradox Interactive

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 maart 2015

Ontwikkelaar

Colossal Order

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord