F1 2020

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Codemasters onthult F1 2020

Fans van de Formule 1 kunnen alvast uitkijken naar deze zomer. Codemasters onthulde onlangs namelijk de nieuwe game F1 2020.

Deze zomer racet er een nieuwe Formule 1-game naar verschillende platformen. Ontwikkelaar Codemasters onthulde de nieuwe game, F1 2020, middels een aankondigingstrailer. F1 2020 bevat een nieuwe speelmodus. Deze modus, genaamd My Team, stelt je in staat om met een zelfgemaakt team deel te nemen aan het Formule 1-kampioenschap. Je kunt een eigen coureur aanmaken en zelf je motorleverancier en sponsors uitkiezen. Samen met een teamgenoot die je uitkiest, vorm je het elfde team die strijdt om het kampioenschap. Daarnaast kun je natuurlijk de Career-modus die we kennen uit vorige F1-titels spelen en heeft Codemasters ook de splitscreen-mogelijkheid voor lokale multiplayer teruggebracht. Naast de gewone versie van de game, brengt Codemasters ook een speciale Deluxe Schumacher Edition uit. Deze bevat naast de game ook de vier iconische auto's waar Michael Schumacher gedurende zijn carrière in heeft gereden.

F1 2020 verschijnt 10 juli voor pc via Steam, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

BRON Codemasters

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?