Trailer: Command & Conquer: Remastered Collection verschijnt in juni

Geplaatst:
Aangepast: 10 maart 2020 20:02

Command & Conquer: Remastered Collection is binnenkort te bewonderen op je beeldscherm. Dit is wat je kan verwachten van de remaster.

De trailer wordt ingeluid door de Brotherhood of Nod haar leider, Kane, en we zien diverse gamebeelden tussendoor. De Command & Conquer: Remastered Collection bezit twee games, Tiberium Dawn en Red Alert, samen met alle uitbreidingen voor beide games. De remasters zijn te spelen in 4K resolutie en zijn beschikbaar via Steam en Origin. Naast het oppoetsen worden er diverse verbeteringen gemaakt aan de UI en controls. Als kers op de taart wordt componist Frank Klepacki teruggebracht, hij was immers de maker van de originele soundtrack. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Command and Conquer: Remastered Collection.

Command & Conquer: Remastered Collection is beschikbaar vanaf 5 juni voor de pc.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Command & Conquer: Remastered Collection

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

5 juni 2020

Ontwikkelaar

Petroglyph

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord