Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Command & Conquer: Remastered Collection

  • Ontwikkelaar Petroglyph
  • Eerste releasedatum 5 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

First Impression: Command & Conquer Remastered Collection -

De Command & Conquer: Remastered Collection is gearriveerd, dus Bram wist niet hoe snel hij zijn legerhelm op moest doen om zijn troepen erop uit te sturen. Onze zelfbenoemde legerleider wil maar wat graag tonen hoe goed hij kan commanderen, maar misschien kan hij het toch beter houden bij slap lullen in dit soort filmpjes.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?