Trailer: Conan Exiles - Age of Sorcery aangekondigd

Geplaatst:

Conan Exiles - Age of Sorcery werd onlangs aangekondigd door de ontwikkelaar. Het wordt een van de grootste gratis updates tot nu toe.

Ontwikkelaar Funcom is al lange tijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe content voor Conan Exiles in de loop van de jaren dat de game uit is, maar de komende gratis update van het spel is misschien wel de grootste tot nu toe. Een heleboel systemen worden vernieuwd en de verleiding van dodelijke magie komt in de strijd als Conan Exiles de Age of Sorcery ingaat in de 3.0 Update. De ontwikkelaar kondigde de 3.0 update voor Conan Exiles Age of Sorcery aan in een trailer op het Funcom YouTube kanaal. Age of Sorcery komt later in Q3 2022 naar alle platformen en markeert Conan Exiles Update 3.0. Het zal allerlei nieuwe systemen naar de game brengen, terwijl het bestaande systemen verbeterd. Zo komt er magie naar de woestenij. Overlevenden kunnen beslissen of ze al dan niet een deel van hun levenskracht willen opgeven in ruil voor de mogelijkheid om verwoestende spreuken uit te spreken.

Conan Exiles - Age of Sorcery staat op de planning voor een release in Q3 van 2022. Wil je de game een keer uitproberen? Hij is beschikbaar op Game Pass.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Conan Exiles

Series

Conan

Uitgever

Funcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

8 mei 2018

Ontwikkelaar

Funcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord