Conan Exiles

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 8 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Open-World , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Conan Exiles - Age of Sorcery aangekondigd

Conan Exiles - Age of Sorcery werd onlangs aangekondigd door de ontwikkelaar. Het wordt een van de grootste gratis updates tot nu toe.

Ontwikkelaar Funcom is al lange tijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe content voor Conan Exiles in de loop van de jaren dat de game uit is, maar de komende gratis update van het spel is misschien wel de grootste tot nu toe. Een heleboel systemen worden vernieuwd en de verleiding van dodelijke magie komt in de strijd als Conan Exiles de Age of Sorcery ingaat in de 3.0 Update. De ontwikkelaar kondigde de 3.0 update voor Conan Exiles Age of Sorcery aan in een trailer op het Funcom YouTube kanaal. Age of Sorcery komt later in Q3 2022 naar alle platformen en markeert Conan Exiles Update 3.0. Het zal allerlei nieuwe systemen naar de game brengen, terwijl het bestaande systemen verbeterd. Zo komt er magie naar de woestenij. Overlevenden kunnen beslissen of ze al dan niet een deel van hun levenskracht willen opgeven in ruil voor de mogelijkheid om verwoestende spreuken uit te spreken.

Conan Exiles - Age of Sorcery staat op de planning voor een release in Q3 van 2022. Wil je de game een keer uitproberen? Hij is beschikbaar op Game Pass.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?