Downloadnieuws: Conan Exiles komt naar Game Pass

Geplaatst:

Conan Exiles gaat binnenkort een debuut maken op Xbox Game Pass. Daarnaast krijgen we ook een releasedatum van de uitbreiding genaamd Isle of Siptah voor de consoles.

Wanneer de survivalgame precies naar de service van Microsoft komt is nog niet duidelijk. De tweet hieronder geeft alleen aan dat Conan Exiles snel te spelen is via Xbox Game Pass. Dit geldt voor zowel de pc als de Xbox One-versie. Naast de aankondiging van het downloadnieuws, maakt Funcom ook bekend dat de nieuwe uitbreiding naar de consoles komt. In de Isle of Siptah DLC maakt je kennis met nieuwe wezens, ga je op avontuur in nieuwe omgevingen en kun je nieuwe materialen verzamelen voor het bouwen van je eigen steden. De DLC was al een tijdje beschikbaar in Early Access op de pc, maar komt nu ook naar de consoles. Op 27 mei lanceert de uitbreiding, dus je kan er vanuit gaan dat Conan Exiles voor die tijd beschikbaar is via Xbox Game Pass. Bekijk hier de review van Conan Exiles.

Conan Exiles is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Funcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Conan Exiles

Series

Conan

Uitgever

Funcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

8 mei 2018

Ontwikkelaar

Funcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord