Trailer: De Guardian Games keren terug in Destiny 2: Lightfall

Geplaatst:

Het is weer zover: de Guardian Games maken een rentree in Destiny 2: Lightfall. Ben jij klaar om te strijden voor die felbegeerde gouden plak?

Destiny 2: Lightfall heeft op lancering het nog niet waar kunnen maken, maar wellicht komt daar nu verandering in met de terugkeer van de Guardian Games. Vernietig de competitie in de matchmaking multiplayer of zet de beste score neer in de Strike playlists. Tijdens het spelen kunnen Guardians twee nieuwe wapens ontgrendelen: de Taraxippos en The Title. Hebben jij en je teamgenoten het in je? Doe dan mee aan de Guardian Games Cup 2023. Spelers kunnen samen met hun fireteam prijzen winnen en geld inzamelen voor het goede doel. De opbrengsten van dit jaar worden gedoneerd aan Direct Relief en het International Rescue Committee. Benieuwd hoe je mee kan doen? Check de bronvermelding.

Check hier onze review van Lightfall.

Destiny 2: Lightfall is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Guardian Games vinden plaats t/m 23 mei.

Bron: Bungie
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Lightfall

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2023

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord