Trailer: Duik in de nieuwe content van Destiny 2 Season of the Deep

Geplaatst:

Destiny 2: Lightfall kende wellicht een valse start, maar dat wil niet zeggen dat Bungie de handdoek in de ring gooit. Vandaar dat de ontwikkelaar het nieuwe seizoen presenteert, genaamd Season of the Deep.

Destiny 2: Lightfall - Season of the Deep is in essentie een reddingsmissie. De Guardians gaan op zoek naar commandant Sloan, maar al snel wordt het duidelijk dat de missie een andere betekenis krijgt. Voor het eerst in de langlopende historie van Destiny gaan spelers kopje onder. Maar ook onder het wateroppervlakte loeren de Taken en Hive op een kans om het de spelers moeilijk te maken. Gelukkig zijn de Guardians prima in staat om zichzelf te verdedigen. Ben jij klaar voor de actie? Mocht je daarna wat tijd over hebben, kan je heerlijk ontspannen en even de hengel uitgooien.

Naast het nieuwe seizoen kunnen spelers zich ook opmaken voor nieuwe cosmetische items. In een cross-over met Bungie's nieuwe uitgever PlayStation kun je straks je personage verkleden met een nieuw look geïnspireerd door de iconische franchises van Sony. Ja, straks heeft jouw Guardian de visuele stijl van God of War, Horizon of Ghost of Tsushima. Zelfs de schimmelinfectie uit The Last of Us maakt een bijzondere opkomst.

Check hier onze review van Destiny 2: Lightfall.

Destiny 2: Lightfall - Season of the Deep is nu beschikbaar t/m 22 augustus voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Bungie
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Lightfall

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2023

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord