Destiny 2: Lightfall

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 28 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Destiny 2: Lightfall introduceert nieuw element

Fans van Destiny 2 opgelet. Nadat eerder wapens en gear in Destiny 2: Lightfall zijn uitgelicht, heeft Bungie nieuwe beelden prijsgegeven van de aankomende DLC.

De trailer toont allereerst het gebruik van Strand. Dit is een duister element waarmee een web aan draden gecreëerd wordt om je tegenstander te verpulveren. Het toepassen van Strand helpt de Guardians bij het ontdekken van de futuristische stad Neomuna. Dit is de thuishaven van de Cloudstriders, een groep van geavanceerde mensen die weten hoe het duistere element optimaal benut kan worden. De subclass genaamd Berserker krijgt een impuls door het gebruik van Strand. Hiermee wordt je een ontembaar wezen die draadkrachtig te werk gaat.

Destiny 2: Lightfall is op 28 februari beschikbaar voor pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Destiny 2

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?