Trailer: Dit is de Gran Turismo 7 - SPEC II 1.40 update

Geplaatst:

Trap even op de rem, want Gran Turismo 7 krijgt morgenvroeg een update. De SPEC II 1.40 Update voegt een aantal nieuwe auto's en een circuit toe aan de game.

In de speciale SPEC II 1.40 Update trailer worden de belangrijkste toevoegingen aan ons getoond. Mocht je Gran Turismo 7 spelen via de PlayStation 4 dan moet je twee toevoegingen missen. De GT Sophy 2.0 en 4-player split screen zijn namelijk alleen beschikbaar voor de PlayStation 5. Niet getreurd, want de update brengt nog veel meer. Zo maakt het circuit Lake Louise zijn entree met drie races. Namelijk de Long Track, Short Track en Tri-Oval. Als je alle Normal Licenses al hebt voltooid dan kun je met deze update aan de slag met de vijftig nieuwe Expert Challenges. De rest van de trailer toont de zeven auto's die je straks kunt vrijspelen. Je kunt het lijstje met de auto's hieronder al zien. In onze review van Gran Turismo 7 werd de game al goed beoordeeld, maar met deze update kunnen spelers er nog meer plezier uithalen.

  • Dodge Charger R/T 426 Hemi uit 1968
  • Dodge Challenger SRT Demon uit 2018
  • Lexus LFA uit 2010
  • Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II ui 1991
  • NISMO 400R uit 1995
  • Porsche 911 GT3 RS uit 2022
  • Tesla Model 3 Performance uit 2023

De Gran Turismo 7 - SPEC II 1.40 Update is vandaag beschikbaar. Je kunt de game alleen spelen via de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: PlayStation Blog

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord