Trailer: Dit is de releasedatum van Avatar: Frontiers of Pandora

Geplaatst:

De releasedatum van Avatar: Frontiers of Pandora is door Ubisoft onthuld. De Ubisoft Forward begon dan ook met een klapper, want we kregen twee trailers met gameplaybeelden.

in 2021 sloot Ubisoft af met de onthulling van Avatar: Frontiers of Pandora, maar dit jaar beginnen ze er mee. De eerste trailer is de officiële world première, waarin we meer te zien krijgen over het verhaal en de wereld. De RDA is geland op Pandora, waar de Navi leven. En besluit vervolgens om alles over te nemen. De vrouw die je speelt, is door hun gevangengenomen en getraind en weet daardoor net zo goed met een pistool om te gaan als met een pijl-en-boog. Ze wordt door haar trainer in slaap gebracht en wordt vijftien jaar later wakker. Pandora wordt weer aangevallen, maar dit keer ben jij er om de RDA tegen te houden in de Western Frontier.

Voor de tweede trailer moet je even gaan zitten, want dan krijg je zes minuten lang cinematische, in-engine en gameplaybeelden te zien. Avatar: Frontiers of Pandora is een open wereld game, dus je mag zelf op verkenning. Uit de trailers blijkt hoe levendig en kleurrijk de wereld is. Het is de bedoeling dat je de andere clans gaat helpen om hun vertrouwen te winnen. Vliegen is belangrijk in Avatar en daardoor krijg je je eigen Ikran. Er zitten nog meer beesten in de wereld die je zelfs kunt aaien. De laatste twee minuten staan vooral in het teken van het vechten. Weet je de RDA te verslaan dan groeit de natuur weer, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe materialen. Op deze manier wordt je personage een stukje sterker. Ze laten ook nog even weten dat Avatar: Frontiers of Pandora co-op ondersteund.

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt op 7 december voor pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: Frontiers of Pandora

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 december 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord