Trailer: Dit is de wereld van Detective Pikachu Returns

Geplaatst:

Tijdens de Pokémon Presents kwam een bepaalde elektrische muis met een koffieverslaving langs. Dit is de wereld van Detective Pikachu Returns!

In Detective Pikachu Returns speel je als - je raadt het al - de detective Pikachu. Deze Pokémon heeft genoeg cafeïne in zich om een week niet te slapen en dat komt goed uit, want er moeten mysteries opgelost worden. In Ryme City - waar de mensen en Pokémon hand in hand samenleven - zijn er genoeg zaken die grondig bekeken moeten worden. Detective Pikachu onthult dat hij naast de reguliere rechtzaken van het stadje ook op zoek is naar zijn vermiste partner Harry. Niemand weet waar de beste man is en het is aan de dondermuis om hem weer te vinden. Tot die tijd doet hij zaken met Saul Tim Goodman; de zoon van de desbetreffende partner die kwijt is. Zijn moeder en zus zijn ook van de partij, dus het is een echte familiezaak geworden. Ja, Detective Pikachu Returns zit vol met personages die allemaal een aandeel hebben of kunnen leveren m.b.t. het oplossen van de geheimen van Ryme City. Deze personages zijn overigens niet altijd menselijk. Diverse Pokémon schieten de detective te hulp. Zo kan Growlithe assisteren als een speurhond en Darmanitan maakt korte metten met grote obstakels. Kortom, er is genoeg om te bewonderen en er zijn genoeg personages om te ontmoeten in Detective Pikachu Returns.

Detective Pikachu Returns is beschikbaar vanaf 6 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Pokémon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detective Pikachu Returns

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord