Trailer: Nieuwe beelden Detective Pikachu Returns onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 14 september 2023 21:45

Detective Pikachu is een franchise die je haat of die je lief hebt. Tijdens de Nintendo Direct van vandaag kon je een glim opvangen van bijzondere wereld waarin deze game zich afspeelt.

In de vandaag uitgebrachte trailer wordt de kijker voorgesteld aan Ryme City, een plaats waar mensen en Pokémon harmonieus samenleven. De voice-over in de trailer onthult dat Detective Pikachu, vergezeld door zijn menselijke metgezel Tim Goodman, betrokken is bij diverse onderzoeken. Een van deze zaken heeft de hoogste prioriteit: het opsporen van Tims vermiste vader, Harry. Deze zaak lijkt centraal te staan in de aankomende game. Daarnaast geeft de trailer een inkijkje in enkele nieuwe spelmechanismen. Zo heeft de Pokémon Luxray de bijzondere vaardigheid om door muren te luisteren, wat Detective Pikachu's speurwerk ten goede komt. Benieuwd geworden? Bekijk de trailer hieronder:

Detective Pikachu Returns verschijnt vanaf 6 oktober exclusief op Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detective Pikachu Returns

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord