Trailer: Dit is het verhaal van The Thaumaturge

-

De griezelige en aparte RPG van 11 Bit Studios, The Thaumaturge, heeft een nieuwe trailer ontvangen. In de trailer wordt de heer Wiktor aangesproken, waardoor we een inzicht krijgen in het verhaal.

Blijf er even met je hoofd bij, want dit gaat een beetje vaag worden. De zus van Wiktor is namelijk aan het woord en lijkt een brief te schrijven. Wiktor is namelijk op pad om nieuwe gebieden te bezoeken, terwijl ze hoopt dat hij terugkeert naar Warschau. De familie heeft al jaren met de gave van de Thaumaturge te maken en Wiktor heeft de gave van zijn vader geërfd. Als je de zus hoort praten dan is het maar de vraag of je daar blij mee moet zijn. De onwereldse beesten waar hij op jaagt zien er nogal luguber uit. Ondertussen wordt hem netjes gevraagd of hij alsjeblieft wil terugkeren om zijn vader onder ogen te komen, voordat het te laat is.

The Thaumaturge verschijnt dit jaar nog voor de pc.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Thaumaturge

Ontwikkelaar:

Fool's Theory

Uitgever:

11 bit studios

Release:

4 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord