Trailer: Dit kun je straks verwachten in Lords of the Fallen

Geplaatst:

Hexworks en CI Games hebben een overzichtstrailer van Lords of the Fallen onthuld. Hierin zien we wat we straks van de game kunnen verwachten.

De releasedatum van Lords of the Fallen is nog maar een paar weken van ons verwijderd. Het perfecte moment om een overzichtstrailer te droppen, dachten Hexworks en CI Games. In een bijna acht minuten durende trailer krijgen we te zien wat we straks van de nieuwe Lords of the Fallen kunnen verwachten. Lords of the Fallen speelt zich duizend jaar na het origineel af, in Mornstead. We zien in de trailer naast een beetje achtergrondverhaal van Lords of the Fallen ook wat van de gameplay. Zo kunnen we in de trailer zien dat je kunt kiezen uit een van negen verschillende classes. Deze hebben elk een andere speelstijl, maar kunnen gebouwd worden zoals jij dat wilt. Ook zien we wat meer van de gameplay mechanic waarbij je naar een andere wereld toe gaat als je doodgaat en eventueel ook weer terug kunt keren.

Afgelopen gamescom hebben we een besloten live gameplaysessie bij mogen wonen. Lees in onze preview van Lords of the Fallen wat onze voorlopige gedachten over deze game zijn.

Lords of the Fallen verschijnt 13 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: CI Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord