Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

WRC Generations

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Dit worden de hybride auto's in WRC Generations

WRC Generations voegt hybride racewagens toe aan de game. In de trailer die getoond werd tijdens de Nacon Connect kregen we alvast een voorproefje.

WRC Generations werd in mei bekendgemaakt als de nieuwe World Rally Championship game. Tijdens de Nacon Connect showcase kregen we ook een trailer te zien die aantoont dat je in de nieuwe WRC met hybride auto's kunt gaan racen. Het is de eerste game in de franchise in tien jaar die geen cijfer in de naam heeft, dus dat leek al aan te geven dat de ontwikkelaar een andere kant op wil met deze game. De game wordt ontwikkeld door Kylotonn, de studio die ook verantwoordelijk was voor de vorige zes delen in de serie. De hybride raceauto's die we in WRC Generations kunnen verwachten zijn de Toyota GR Yaris Rally, de Hyundai i20 N Rally en de Ford Puma Rally. "Ervaar rijsensaties met een veel hoger motorkoppel, dat tot 30% meer vermogen levert bij het accelereren. Bestuurders moeten ook nadenken over hun strategie voor de start van de etappes om het beheer van het elektrisch vermogen en de batterij te optimaliseren", aldus ontwikkelaar Kylotonn.

WRC Generations staat op de planning voor 13 oktober 2022 en komt uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en de Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?