Trailer: Dit worden de hybride auto's in WRC Generations

Geplaatst:

WRC Generations voegt hybride racewagens toe aan de game. In de trailer die getoond werd tijdens de Nacon Connect kregen we alvast een voorproefje.

WRC Generations werd in mei bekendgemaakt als de nieuwe World Rally Championship game. Tijdens de Nacon Connect showcase kregen we ook een trailer te zien die aantoont dat je in de nieuwe WRC met hybride auto's kunt gaan racen. Het is de eerste game in de franchise in tien jaar die geen cijfer in de naam heeft, dus dat leek al aan te geven dat de ontwikkelaar een andere kant op wil met deze game. De game wordt ontwikkeld door Kylotonn, de studio die ook verantwoordelijk was voor de vorige zes delen in de serie. De hybride raceauto's die we in WRC Generations kunnen verwachten zijn de Toyota GR Yaris Rally, de Hyundai i20 N Rally en de Ford Puma Rally. "Ervaar rijsensaties met een veel hoger motorkoppel, dat tot 30% meer vermogen levert bij het accelereren. Bestuurders moeten ook nadenken over hun strategie voor de start van de etappes om het beheer van het elektrisch vermogen en de batterij te optimaliseren", aldus ontwikkelaar Kylotonn.

WRC Generations staat op de planning voor 13 oktober 2022 en komt uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en de Nintendo Switch.

Bron: Nacon Connect

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WRC Generations

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

3 november 2022

Ontwikkelaar

Kylotonn Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord