WRC Generations

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Nacon kondigt WRC Generations aan

Nacon kondigde onlangs aan dat de volgende World Rally Championship game onder de naam 'WRC Generations' uit gaat komen. De uitgever deelde ook een eerste trailer.

En dat is nogal een aankondiging, want WRC Generations is de eerste game uit de franchise in tien jaar die geen nummer in de naam heeft. Naast de toevoeging van hybride auto's brengt de nieuwe game ook een vernieuwd league-systeem met zich mee. Er wordt aan de game gewerkt door de studio Kylotonn, die ook de afgelopen zes games in de serie heeft ontwikkeld. De hybride auto's die we in WRC Generations kunnen verwachten zijn de Toyota GR Yaris Rally, de Hyundai i20 N Rally en de Ford Puma Rally.

WRC Generations staat gepland voor een release op 22 oktober 2022 voor de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Voor de Nintendo Switch en pc versie zijn nog geen data bekend.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?