Trailer: Nacon kondigt WRC Generations aan

Geplaatst: 18 mei 2022 19:10

Nacon kondigde onlangs aan dat de volgende World Rally Championship game onder de naam 'WRC Generations' uit gaat komen. De uitgever deelde ook een eerste trailer.

En dat is nogal een aankondiging, want WRC Generations is de eerste game uit de franchise in tien jaar die geen nummer in de naam heeft. Naast de toevoeging van hybride auto's brengt de nieuwe game ook een vernieuwd league-systeem met zich mee. Er wordt aan de game gewerkt door de studio Kylotonn, die ook de afgelopen zes games in de serie heeft ontwikkeld. De hybride auto's die we in WRC Generations kunnen verwachten zijn de Toyota GR Yaris Rally, de Hyundai i20 N Rally en de Ford Puma Rally.

WRC Generations staat gepland voor een release op 22 oktober 2022 voor de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Voor de Nintendo Switch en pc versie zijn nog geen data bekend.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WRC Generations

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

3 november 2022

Ontwikkelaar

Kylotonn Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord