WRC Generations uitgesteld, verschijnt tegelijk op alle platformen

Geplaatst: 30 september 2022 13:55

Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. In ieder geval gaat al het nieuws over de aankomende racegame van Nacon: WRC Generations.

Het slechte nieuws is dat de releasedatum verschoven wordt. De originele datum van 13 oktober moet helaas stof happen. De reden voor het uitstel is echter verbonden met het goede nieuws. Het goede nieuws is dat WRC Generations straks tegelijk uitkomt op de pc en consoles. Dit was eerst niet het geval. De racegame beschikt over cross-play. Deze functie komt nu het beste tot zijn recht.

Check hier de hybride auto's van WRC Generations.

WRC Generations is beschikbaar vanaf 3 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en later op de Nintendo Switch. Tevens is de racegame nu beschikbaar voor een pre-order.

Bron: Nacon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WRC Generations

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

3 november 2022

Ontwikkelaar

Kylotonn Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord