Trailer: Doraemon Story of Seasons aangekondigd voor Switch en pc

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2019 12:55

Bandai Namco heeft onlangs Doraemon Story of Seasons aangekondigd voor de Nintendo Switch en pc. De game moet in de herfst van dit jaar verschijnen.

Later dit jaar is het tijd voor een nieuwe game in de Story of Seasons-reeks. Story of Seasons kennen de meeste mensen waarschijnlijk onder de naam Harvest Moon. De nieuwste Story of Seasons-game wordt een cross-over tussen de bekende gamereeks en Doraemon, een anime die in Japan en Azië razend populair is. In Doraemon Story of Seasons neem je de rol aan van Nobita, de hoofdpersoon uit de anime. Je gaat met hem en de blauwe robot-kat Doraemon op avontuur om de stad te helpen uitbreiden. Uiteraard moet je, zoals in alle Story of Seasons-games, gewassen verbouwen op je boerderij, boerderijdieren houden en een goede relatie onderhouden met de andere inwoners van de stad.

Doraemon Story of Seasons verschijnt deze herfst op de Nintendo Switch en op de pc via Steam.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Doraemon Story of Seasons

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

11 oktober 2019

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord