Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Nieuwe trailer Doraemon Story of Seasons toont verhaal

Geplaatst: 31 mei 2019 12:50
Aangepast: 31 mei 2019 16:14

Bandai Namco heeft onlangs de tweede officiële trailer voor Doraemon Story of Seasons vrijgegeven. Deze nieuwe trailer voor Doraemon Story of Seasons toont het verhaal.

In deze nieuwe trailer zien we hoe hoofdpersonage Nobita in een soort dagboekstijl vertelt en laat zien hoe hij en Doraemon in een andere dimensie terecht zijn gekomen. Nobi onderhoudt in deze nieuwe dimensie de boerderij om de familie te helpen die hij daar tegenkomt. Naast de bekende gameplay-elementen van Story of Seasons, zoals het verbouwen van gewassen en het houden van boerderijdieren, bevat de game ook een hele verhaallijn die zich richt op de familie.

Doraemon Story of Seasons verschijnt 13 juni voor de Nintendo Switch in Japan en staat in het Westen gepland voor een release op de Switch en pc in de herfst. In Japan is ook al een speelbare demo beschikbaar in de eShop. Hopelijk krijgen wij die in het Westen binnenkort ook.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Doraemon Story of Seasons

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

11 oktober 2019

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord