Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Nieuwe trailer Doraemon Story of Seasons laat landbouwsysteem zien

Geplaatst: 16 mei 2019 12:25

De nieuwe trailer voor Doraemon Story of Seasons laat het landbouwsysteem zien. Landbouw is een belangrijk onderdeel van de game.

In de Story of Seasons-games gaat het natuurlijk vooral om de landbouw. De nieuwe trailer voor Doraemon Story of Seasons laat dan ook precies zien hoe dit werkt. Zo zien we hoe Nobita het land omploegt en raapzaadjes strooit. Geef de zaadjes regelmatig water en je ziet de rapen mooi groot worden. Daarna kun je ze oogsten en verkopen. Tevens zien we dat de geoogste gewassen een bepaalde kwaliteit hebben. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer het waard is. In Doraemon Story of Seasons zijn er verschillende gewassen die je kunt verbouwen. Zo zien we in de trailer onder andere aardbeien, bieten, aardappelen, aubergines en verschillende bloemen.

Doraemon Story of Seasons verschijnt deze herfst voor de Nintendo Switch en pc via Steam.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Doraemon Story of Seasons

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

11 oktober 2019

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord