Trailer: Dragon Ball: Xenoverse 2 onderweg naar PS5 en Xbox Series X|S

Geplaatst: 11 oktober 2023 16:59
-

Dragon Ball: Xenoverse 2 blijft maar updates ontvangen! De nieuwe roadmap van de vechtgame toont dat een release op de PS5 en Xbox Series X|S aanstaande is.

Ja, maar dat is nog lang niet alles. Dragon Ball: Xenoverse 2 mag dan onderweg zijn naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S, maar nieuwe content mag dan natuurlijk niet ontbreken. Morgen wordt er een nieuwe update uitgebracht die bommetje vol zit met nieuwe evenementen, nieuwe battle modes en wat andere features. Zo wordt bijvoorbeeld de level-cap hoger gemaakt en kunnen spelers experimenteren met de Ultra Instinct moves. Spannend! Bovendien wordt er in 2024 een nieuwe DLC uitgegeven. Spelers kunnen met een nieuw scenario aan de haal en gebruik maken van verse vechtersbazen. Naast de update via de roadmap heeft Bandai Namco een nieuwe trailer uitgebracht. In het nieuwe beeldmateriaal wordt er aan de speler gevraagd om mee te gaan naar de toekomst. Wat dit precies te betekenen heeft? Goku mag het weten.

Kun je geen genoeg krijgen van deze actievolle titel? Check dan hier het Hero of Justice Pack 2.

Dragon Ball: Xenoverse 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball: Xenoverse 2

Ontwikkelaar:

Dimps

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

28 oktober 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord