Trailer: Duik dieper in wat Still Wakes The Deep gameplay

-

Sinds mijn bezoek aan gamescom 2023 weet ik stiekem al hoe de game qua gameplay in elkaar steekt en ik heb er in de preview van Still Wakes The Deep al het nodige over losgelaten, maar zelf zien hoe diepzinnig The Chinese Rooms game gaat zijn, is uiteindelijk toch beter. Vanaf heden kan dat gelukkig ook nu een korte gameplay trailer boven water is gekomen.

Een booreiland aan de Schotse kust, een getroubleerde medewerker en een hoop onverklaarbare shit; ik kan er veel over vertellen, maar een video zegt meer dan duizend woorden. Ontwikkelaar The Chinese Room en uitgever Secret Mode weten dit ook en maken daarom van de gelegenheid gebruik om Still Wakes The Deep weer eens goed onder de aandacht te brengen. Pappen en nathouden, zoals men dat wel eens zegt. In drie minuten tracht men de claustrofobische vibe van de game een beetje over te brengen en toont het wat de speler vanaf volgend jaar te wachten staat.

Of het met de tijd van het jaar te maken heeft, Joost mag het weten, maar het spoopy-niveau is hoog in deze trailer. Gelukkig weet The Chinese Room nog een beetje balans in dit alles te brengen door ook de humane kant van de game flink in de picture te zetten, al zul je daarvoor wel naar een hele hoop Schots dialect moeten luisteren, iets wat ik totaal niet erg vind.

Een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet, maar dankzij de trailer weten we nu wel dat Still Wakes The Deep begin 2024 verschijnt en dat het ook naar Game Pass komt. Tha sin fìor mhath.

Bron: Secret Mode
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Still Wakes the Deep

Ontwikkelaar:

The Chinese Room

Uitgever:

Secret Mode

Release:

18 juni 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord