Trailer: Duik in de mijnen in Deep Rock Galactic: Survivor

-

Wat krijg je als je Deep Rock Galactic en Vampire Survivors combineert? Het antwoord is natuurlijk Deep Rock Galactic: Survivor!

De eerste game van Ghost Ship Publishing is een feit. Deep Rock Galactic: Survivor is een auto-battler game, waarin je in de laarzen stapt van één van de dwergen. De game lanceert met dertig wapens en tien verschillende vijanden in diverse omgevingen. Deep Rock Galactic: Survivor biedt spelers een uitgebreid progressiesysteem aan in dit singleplayer-avontuur. Wat is je taak? Hetzelfde als altijd, Miner! Verzamel mineralen en vecht tegen het omwonende gespuis. Je avontuur brengt je steeds dieper in de mijnen van Hoxxes. Gelukkig verdien je genoeg upgrades om wat langer in leven te blijven.

Check hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic: Survivor verschijnt eind 2023 in Early Access voor de pc.

Bron: Ghost Ship Publishing
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic: Survivor

Ontwikkelaar:

Funday Games

Uitgever:

Ghost Ship Publishing

Release:

14 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord