Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Dying Light 2 krijgt een nieuwe trailer

Dying Light 2 heeft nog een nieuwe trailer gekregen tijdens de laatste showcase. De survival horrorgame komt over minder dan twee maanden uit.

De originele Dying Light vertelde het verhaal van undercover agent genaamd Kyle Crane, die naar de quarantaine omgeving in Harran in het Midden-Oosten wordt gestuurd. In Dying Light 2 volgen we een nieuwe protagonist, Aiden Caldwell, en de game speelt zich af in een grote stad die simpelweg The City wordt genoemd. De open wereld van de sequel wordt zo'n vier keer groter dan die van Dying Light en Dying Light 2 biedt zo'n 500 uur aan gameplay. Er zullen een hoop side quests te vinden zijn, een hoop verschillende mogelijkheden en keuzes voor het verhaal en de dialogen, collectibles en verschillende eindes. Als je wil kun je dus wel even bezig zijn met de nieuwe game. De nieuwe trailer is de laatste die we gaan zien voor de release van de game. Het is een gameplay trailer die 'The Reason' heet en één van de redenen bekendmaakt waarom Aiden naar The City is gekomen.

Dying Light 2 komt uit op 4 februari 2022 voor de PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?