Trailer: Early Access datum van Nightingale onthuld

Geplaatst:

Het is alweer een tijdje geleden, maar via een nieuwe in-game trailer mogen we Nightingale wederom welkom heten. Het nieuwe beeldmateriaal toont de wereld van Faewilds. En nog belangrijker: De releasedatum!

Vorig jaar nog werd de Early Access van Nightingale uitgesteld, maar het is bijna zover. In de nieuwe in-game trailer krijgen we te zien wat we volgend jaar kunnen verwachten. De Faewilds ligt voor je open om te verkennen, terwijl je probeert te overleven. Dit doe je door grondstoffen te verzamelen en je eigen nederzettingen te bouwen. Het is een wonderlijke wereld met veel portalen, die je telkens naar een ander gebied brengen. Laat je niet afleiden door de prachtige omgevingen, want hoewel niet alle dieren gevaarlijk zijn, ligt er wel dergelijk gevaar op de loer. Geoff Keighley toont wel vaker de survivalgame aan het grote publiek. Check hier The Game Awards trailer van Nightingale.

Nightingale is in ontwikkeling voor de pc. De game verschijnt op 22 februari 2024 als Early Access-titel op Steam.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nightingale

Series

-

Uitgever

Inflexion Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

20 februari 2024

Ontwikkelaar

Inflexion Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord