Vampire: The Masquerade - Swansong

  • Ontwikkelaar BIG BAD WOLF Studio
  • Eerste releasedatum 19 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Eerste gameplay Vampire: The Masquerade - Swansong getoond

Nacon en Big Bad Wolf Studios hebben de eerste gameplaybeelden van de aankomende verhalende RPG Vampire: The Masquerade – Swansong getoond.

Het plot van de game begint nadat mysterieuze figuren de Boston Camarilla, een geheim genootschap van vampiers, hebben aangevallen. Natuurlijk is hun leider, Hazel Iversen, hier niet blij mee en dus stuurt ze drie van haar beste vampieren uit om te onderzoeken. Je speelt als alle drie: Galeb Bazory, Emem Louis en Leysha. De gameplay reveal trailer toont onder meer dat elk van de drie zijn eigen specialiteiten en bijbehorende vampirische krachten heeft. Galeb kan bijvoorbeeld zwakzinnige personages domineren om ze zijn zin te laten doen. Emem kan ondertussen anders ontoegankelijke locaties bereiken met behulp van Celerity. Ten slotte kan Leysha haar aanwezigheid verbergen met Obfuscate. Je zult al deze krachten en meer moeten gebruiken terwijl je je onderzoek doet in de straten van Boston.

Vampire: The Masquerade – Swansong wordt op 19 mei gelanceerd voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc via Epic Games Store.

BRON Nacon Benelux

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?