Vampire: The Masquerade - Swansong

  • Ontwikkelaar BIG BAD WOLF Studio
  • Eerste releasedatum 19 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Vampire: The Masquerade - Swansong aangekondigd

Nacon Connect is net van start gegaan. De eerste game die is aangekondigd is Vampire: The Masquerade - Swansong.

Vampire: The Masquerade - Swansong is de eerste game die is aangekondigd tijdens het digitale evenement Nacon Connect. Zoals de titel al aangeeft, draait de game om vampieren. De wereld waar het zich afspeelt is een replica van onze wereld, alleen bevinden zich er ook vampieren. In deze RPG speel je niet met één personage, maar met drie verschillende vampieren met elk een eigen achtergrondverhaal en speciale krachten. Het is jouw taak om uit te zoeken wie achter alle chaos zit in de stad. Maar pas op voor de mensen, want als vampier is de mens jouw zwaktepunt.

Vampire: The Masquerade - Swansong komt uit in 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en pc.

BRON Nacon Connect

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?