Vampire: The Masquerade - Swansong

  • Ontwikkelaar BIG BAD WOLF Studio
  • Eerste releasedatum 19 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Vampire: The Masquerade - Swansong releasedatum onthuld

Vampire: The Masquerade - Swansong heeft tijdens de Nacon Connect 2021 een releasedatum gekregen. Daarnaast werd nog even een korte trailer getoond.

Vampire: The Masquerade - Swansong is de eerste van de tien games die werd getoond tijdens de Nacon Connect. Vorig jaar werd de game tijdens hetzelfde evenement aangekondigd. In de nieuwe trailer staat het personage Gabe centraal. Hij leeft al eeuwig en wordt gezien als een van de oudste en gevaarlijkste vampieren in Boston.Naast de introductie van Gabe wordt er ook nog wat bèta gameplay getoond, maar veel is er eigenlijk niet te zien. De klapper is voornamelijk de releasedatum die in de laatste secondes wordt getoond. Vampire: The Masquerade - Swansong gaat namelijk uitkomen in februari 2022.

Vampire: The Masquerade - Swansong verschijnt in februari 2022 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox X series, Nintendo Switch en PlayStation 5.

BRON Nacon Connect

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?