Trailer: Vampire: The Masquerade - Swansong releasedatum onthuld

Geplaatst: 6 juli 2021 19:35

Vampire: The Masquerade - Swansong heeft tijdens de Nacon Connect 2021 een releasedatum gekregen. Daarnaast werd nog even een korte trailer getoond.

Vampire: The Masquerade - Swansong is de eerste van de tien games die werd getoond tijdens de Nacon Connect. Vorig jaar werd de game tijdens hetzelfde evenement aangekondigd. In de nieuwe trailer staat het personage Gabe centraal. Hij leeft al eeuwig en wordt gezien als een van de oudste en gevaarlijkste vampieren in Boston.Naast de introductie van Gabe wordt er ook nog wat bèta gameplay getoond, maar veel is er eigenlijk niet te zien. De klapper is voornamelijk de releasedatum die in de laatste secondes wordt getoond. Vampire: The Masquerade - Swansong gaat namelijk uitkomen in februari 2022.

Vampire: The Masquerade - Swansong verschijnt in februari 2022 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox X series, Nintendo Switch en PlayStation 5.

Bron: Nacon Connect

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Swansong

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 mei 2022

Ontwikkelaar

BIG BAD WOLF Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord