Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Hunt Showdown

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Eerste Wild Target voor Hunt: Showdown onthuld

Binnenkort kun je niet alleen meer de grote monsters en spelers verbannen naar de hel in Hunt Showdown, want de eerste Wild Target zwemt binnenkort via de rivier de Bayou in.

In Hunt Showdown moet je als Bounty Hunter gevaarlijke monsters verslaan en hun ziel verbannen naar de hel waar ze vandaan komen. Er zijn echter meerdere spelers aanwezig op de map, die allemaal hetzelfde idee hebben. Binnenkort breekt het gevecht los rondom de Wild Targets. In de trailer is te zien dat de eerste Wild Target officieel bekend is. Rotjaw, de grote alligator, zwemt ergens in het water rond. Om haar te vinden moet je de sporen onderzoeken en de rook volgen naar haar locatie. In de trailer zie je hoe dit precies in zijn werking gaat. Terwijl jij bezig bent met het verslaan van Rotjaw kunnen de andere spelers al verstopt zitten in de bosjes om de buit van je te stelen. Hunt Showdown wordt deze zomer nog gevaarlijker, want dan wordt Rotjaw samen met het Tide Of Shadows event toegevoegd aan de game.

Hunt Showdown is al te spelen via de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?