Hunt Showdown

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Traitor's Moon-evenement Hunt: Showdown verlengd

Crytek, de ontwikkelaar van Hunt: Showdown, heeft excuses aangeboden voor de vele technische problemen bij de lancering van het evenement Traitor’s Moon.

Het evenement van Hunt: Showdown liep initieel van 24 maart tot 14 april. Helaas liep de lancering van Traitor's Moon niet vlekkeloos. Zoals Crytek zelf zegt, hadden spelers last van bugs, verbindingsproblemen en gevoeligheidsproblemen van controllers. Dit resulteerde in veel frustratie voor deelnemende spelers. Gelukkig heeft Crytek via het Twitteraccount van Hunt: Showdown aangekondigd dat het evenement vier extra dagen duurt, om de technische problemen goed te maken en spelers nog even te kunnen laten genieten van het evenement zonder problemen. Crytek kijkt ook naar hoe ze gemiste bonussen door de bugs kunnen compenseren.

Je hebt nog tot 18 april de tijd om deel te nemen aan Traitor’s Moon. Benieuwd naar onze review van Hunt: Showdown?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?