The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

  • Ontwikkelaar ZeniMax Media
  • Eerste releasedatum 1 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Elder Scrolls Online krijgt nieuwe uitbreiding

The Elder Scrolls Online krijgt een nieuwe uitbreiding, genaamd Gates of Oblivion. De nieuwe uitbreiding werd tijdens de Game Awards 2020 bekendgemaakt met een trailer.

De trailer laat nog niet veel zien van de uitbreiding, behalve een vreemd, lichtgevend boek en een hoop grotten die er niet uitnodigend uitzien. Het is natuurlijk ook nog maar een teaser. Wat wel duidelijk wordt, is dat The Elder Scrolls Online er een demonische uitbreiding bij krijgt. De trailer bestaat vooral uit visioenen van de poort naar de hel en de gevaren die daar op de loer liggen. En de demonen zijn uiteraard geen lieverdjes.

The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion komt uit in 2021.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?