Trailer: The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2021 10:06

Bethesda Softworks heeft The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion onthuld. Dit nieuwe hoofdstuk in de MMO werd onthuld tijdens een speciale livestream.

Elk jaar krijgt The Elder Scrolls Online, de MMO gebaseerd op de Elder Scrolls-serie, een nieuwe uitbreiding die je naar nieuwe gebieden brengt. Vorig jaar kregen we namelijk The Elder Scrolls Online: Greymoor, die ons naar het westen van Skyrim bracht. Dit jaar brengt de nieuwe Elder Scrolls Online uitbreiding ons naar Oblivion. De Gates of Oblivion-uitbreiding bestaat uit verschillende releases die onder andere een aantal nieuwe dungeons en een groot nieuw verhaal naar de game brengen. Het nieuwe verhaalhoofdstuk heet Blackwood en brengt je naar de Blackwood-regio. Het verhaal speelt zich zo'n achthonderd jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls IV: Oblivion af en laat je de Daedrische prins Mehrunes Dagon een halt toeroepen.

The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion begint op 8 maart met de Flames of Ambition Dungeons voor de pc en 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het verhaalhoofdstuk Blackwood verschijnt op 1 juni voor de pc en 8 juni voor de consoles.

Bron: Bethesda Softworks
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 juni 2021

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord