The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

  • Ontwikkelaar ZeniMax Media
  • Eerste releasedatum 1 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion onthuld

Bethesda Softworks heeft The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion onthuld. Dit nieuwe hoofdstuk in de MMO werd onthuld tijdens een speciale livestream.

Elk jaar krijgt The Elder Scrolls Online, de MMO gebaseerd op de Elder Scrolls-serie, een nieuwe uitbreiding die je naar nieuwe gebieden brengt. Vorig jaar kregen we namelijk The Elder Scrolls Online: Greymoor, die ons naar het westen van Skyrim bracht. Dit jaar brengt de nieuwe Elder Scrolls Online uitbreiding ons naar Oblivion. De Gates of Oblivion-uitbreiding bestaat uit verschillende releases die onder andere een aantal nieuwe dungeons en een groot nieuw verhaal naar de game brengen. Het nieuwe verhaalhoofdstuk heet Blackwood en brengt je naar de Blackwood-regio. Het verhaal speelt zich zo'n achthonderd jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls IV: Oblivion af en laat je de Daedrische prins Mehrunes Dagon een halt toeroepen.

The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion begint op 8 maart met de Flames of Ambition Dungeons voor de pc en 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het verhaalhoofdstuk Blackwood verschijnt op 1 juni voor de pc en 8 juni voor de consoles.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?