Trailer: ELEX 2 aangekondigd middels trailer

Geplaatst:

Er is een vervolg op ELEX aangekondigd. Het nieuwste deel, dat ELEX II gaat heten, speelt zich enkele jaren nadat Jax de Hybrid heeft verslagen af.

Bijna zes jaar na de aankondiging van ELEX en tussen de E3 2021-aankondigingen door is hij daar dan: het vervolg op de open wereld-RPG van ontwikkelaar Piranha Bytes. In ELEX II zet het verhaal zich voort. Er is een nieuwe bedreiging in Magalan die Jax op een kersvers avontuur stuurt. Gedurende het avontuur kun je de gigantische omgevingen in de game verkennen met de vrijheid van een jetpack. De NPC's die je onderweg tegenkomt moeten de wereld nog een stuk levendiger maken. Volgens THQ Nordic onthouden de personages de keuzes die je hebt gemaakt. Vervolgens reageren ze op een toepasselijke manier. Je kunt ze zelfs vermoorden als je wilt, wat vervolgens weer een effect heeft op het verhaal. Maar wie zou nou zoiets wreeds doen?

Er is nog geen exacte releasedatum voor ELEX II aangekondigd, maar THQ Nordic heeft de game als 'coming soon' bestempeld. Het duurt waarschijnlijk dus niet extreem lang voordat we aan de slag kunnen met ELEX II op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One.

Bron: THQ Nordic
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ELEX II

Series

ELEX

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Piranha Bytes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord