Trailer: Ervaar Chinese vechtkunst in Phantom Blade Zero

-

Eén van de nieuwe IP's die voorbij kwamen tijdens de PlayStation Showcase was Phantom Blade Zero. Deze game staat volledig in het teken van de Chinese vechtkunst.

Bij het bekijken van de gameplaybeelden van Phantom Blade Zero zie je veel invloeden van andere bekende games. Zo heeft het bijvoorbeeld wat weg van Sekiro, maar straalt het ook best wat Bloodborne vibes uit. We kregen direct al veel gameplaybeelden te zien, waaronder een aantal vechtscenes. Phantom Blade Zero is een actie RPG en heeft een duistere art style waarin Chinese vechtkunst gemengd wordt met steampunk. Dit is niet alleen te zien in het kleurgebruik en de duistere omgevingen, maar ook aan het design van de verschillende personages die voorbij komen in de trailer. Phantom Blade Zero wordt ontwikkeld door S-Game Studio en uitgegeven door Cruelman Studio. Ga als Dark Raider op pad om de geheimen van Wulin te ontrafelen.

Een releasedatum voor Phantom Blade Zero is nog niet bekend. Wel is bekend dat de game naar pc en PlayStation 5 komt.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Blade Zero

Ontwikkelaar:

S-Game Studio

Uitgever:

Cruelman Studio

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord