Trailer: Exotische diersoorten in Planet Zoo: Oceania Pack

Geplaatst:

Planet Zoo is binnenkort wederom een uitbreiding rijker. Check hier alles wat je moet weten over Planet Zoo: Oceania Pack!

Je kunt vast wel raden welke locatie de boventoon voert in deze DLC. Juist, het draait allemaal om Oceanië. De diersoorten die zich in deze uitbreiding bevinden zijn dan ook iconisch te noemen - beroemd in de desbetreffende locatie. Planet Zoo: Oceania Pack kent vijf soorten: de noordereilandkiwi, de Tasmaanse duivel, de dwergpinguïn, de quokka en de vleerhond, genaamd 'spectacled flying fox'. Naast de nieuwe dieren kunnen spelers aan de slag met meer dan 200 bouwstukken. Dit nieuw bouwmateriaal is uiteraard geïnspireerd door de architectuur en cultuur in Oceanië. De uitbreiding voegt ook een nieuw campaign-scenario toe. Naast de betaalde DLC wordt er een gratis update uitgebracht. In deze update kun je nieuwe gebouwen en een temperate biome verwachten.

Ja, Planet Zoo knalt nog goed door in 2023. Check hier de Arid Animal Pack in Planet Zoo.

Planet Zoo Oceania Pack 1Planet Zoo Oceania Pack 1Planet Zoo Oceania Pack 1Planet Zoo Oceania Pack 1

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc. De Planet Zoo: Oceania Pack uitbreiding staat op de planning voor 19 september.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord